QUI SOC?

Soc una Mistress catalana apassionada pel BDSM. Ara fa ja gairebé deu anys que em vaig endinsar en aquest món de les pràctiques sexuals no convencionals i ofereixo sessions presencials i virtuals. També realitzo tallers d’iniciació i classes per aquelles persones que estan començant a explorar el BDSM i ho volen fer d’una forma guiada.

Actualment treballo a Barcelona, però estic disponible per viatjar amb tu o visitar-te a altres localitats.

LA MEVA PERSPECTIVA BDSM

Per molt que a les meves sessions puc arribar a ser molt estricta i ferma, no sóc una deessa ni estic les vint-i-quatre hores del dia en el meu rol de dominant. Sóc una persona a qui li encanta explorar el sexe com a ritual i anar més enllà de la normativitat i les rutines, però també tinc altres identitats i rols fora del món BDSM. La sensualitat em corre per les venes i encara que no m’ho proposi, les meves sessions estan tenyides d’aquesta qualitat natural amb la qual vaig néixer. Sóc intensa, això també ho has de saber, encara que fins que no et conegui una mica, preferiré ser gradual i estar molt atenta a les teves reaccions.

Res és matemàtic en mi. M’encanta planificar però no deixaré mai que una planificació esdevingui una condemna o un guió tancat.

A part de dedicar-me professionalment a la dominació, tinc una feina convencional i per tant no faig això únicament per diners ni depenc dels tributs que d’aquí tregui, així que sóc una mica selectiva amb les persones amb qui faig sessions. No m’agrada fer sessions a la carta i sentir que l’única cosa de Mistress que em queda és la vestimenta. No m’agrada que em facin sentir un titella que ha de fer unes pràctiques concretes, d’una manera concreta, en un cert ordre i amb una actitud preestablerta. Tot i això, m’agrada que la persona que està als meus peus gaudeixi també del joc. M’agrada connectar, i si ho aconseguim, podem anar “hasta el infinito y más allá”. M’agraden les persones que s’esforcen per tenir una bona comunicació amb mi i són tan sinceres com poden, ja que amb una actitud assertiva és més possible construir complicitat.

M’agraden les persones que viuen la seva sexualitat d’una forma sana, o si més no, busquen la manera de no avergonyir-se de les seves tendències -sempre que aquestes incloguin el respecte i el consentiment de les persones que les involucren.

M’agrada la gent que sap expressar els seus límits o que com a mínim, paren atenció a descobrir-los, acceptar-los i respectar-los, doncs em transmeten la confiança que així ho faran amb els meus.

M’agrada sorprendre i m’agrada provar coses noves, la rutina no ha estat mai el meu fort.

Per a mi la privacitat és sagrada, així que fora de les sessions, tal com jo miraré de protegir la teva discreció, esperaré que tu respectis la meva i alhora valoris el meu temps i no miris de traspassar el meu espai personal (si no et dono peu a fer-ho).

I per últim, la meva especialitat són les cordes, em fascinen. Des que vaig descobrir les possibilitats que ofereixen, no he deixat d’aprendre tècniques per fer tota mena de restriccions. No puc dir amb total convenciment que allò que faig és Shibari, però he après d’alguns mestres que sí que s’identifiquen amb aquesta forma de lligar i se’m nota.

Si vols saber més sobre mi, escriu-me a mistressfoska@gmail.com i t’explico com fer el procés per reservar una sessió. També pots seguir-me per les xarxes socials, on vaig penjant els meus pensaments, actualitzacions i fotografies.

Quan m’escriguis, presenta’t, digues on m’has trobat i mira de detallar-me tant com puguis les teves expectatives. No cal que m’escriguis una obra literària, només recorda que un correu o un missatge han de tenir aquesta estructura:

  • Presentació
  • Nus
  • Desenllaç

 

redes-sociales_816x544

La meva galeria privada

Instagram

Twitter 

Facebook

Leave a Reply