Aquí pots veure les meves normes. Et recomano que les llegeixis atentament i no se t’acudeixi arriscar-te a saltar-te’n cap ni una si vols estar als meus peus, doncs sóc poc tolerant en aquest aspecte i podries quedar automàticament inclòs a la meva llista d’indesitjables.

 

  1. Quan entris al meu regne m’entregaràs un sobre amb els tributs pertinents per la sessió sense que jo t’ho hagi d’indicar.
  2. Et dutxaràs just abans de començar la sessió sota la meva supervisió.
  3. No consumiràs cap tipus de droga abans o durant la sessió.
  4. Així com jo protegiré la teva privacitat al màxim, tu ho faràs amb la meva.
  5. Si és el primer cop que em contactes, faràs una bona presentació de qui ets i quines són les teves expectatives.
  6. Em detallaràs previament a l’inici de la sessió el teu estat de salut i qualsevol canvi que hi hagués durant el transcurs del temps, així com si tens alguna limitació física o estàs prenent algun medicament.
  7. Si anules la sessió amb menys de vint-i-quatre hores d’antelació, tributaràs allò que haguem estipulat.
  8. Procuraràs per tots els mitjans no fer-me perdre el temps, i si tens algun dubte o inquietud, l’expresaràs amb la màxima claredat possible abans i després de la sessió.
  9. T’esforçaràs en mantenir una bona comunicació amb mi sense oblidar mai quin és el teu lloc.
  10. Si tenim planificat fer jocs anals, llegiràs amb atenció aquestes indicacions i les seguiràs al peu de la lletra abans de venir a veure’m.

MF.

Leave a Reply