BARCELONA

La meva masmorra està ubicada dins un apartament privat, discret i elegant del barri de Sants. Allà tinc la meva creu de Sant Andreu, un poltre, una llitera i les meves eines per gairebé totes les pràctiques que realitzo.

L’apartament té diverses estàncies càlides i espaioses -a part de la masmorra- on em sento com a casa i m’agrada desenvolupar també algunes pràctiques. A vegades m’agrada molt poder jugar en ambients més neutres com el menjador o la cuina, on puc imaginar situacions que s’assemblen força a la realitat quotidiana.

Les suspensions i les sessions amb fuet les duc a terme a les següents masmorres:

CLANDESTINO (📌BADAL)

Home

EN LA ÓRBITA DE IO (📌MONUMENTAL)

http://enlaorbitadeio.com/la-sala/

LA CUERDA ROJA (📌LES CORTS)

http://lcrclub.blogspot.com.es/p/mazmorra.html

ROSAS5 (📌PÀDUA)

http://www.rosascinco.com/donde-estamos/

Si estàs allotjat a un hotel i vols realitzar la sessió allà, puc desplaçar-me per un tribut extra de 50€. Així mateix, pots reservar una habitació per hores a qualsevol dels següents hotels:

https://www.byhours.com

http://www.luxtal.es

També realitzo desplaçaments a qualsevol ciutat d’Europa i acompanyament a viatges d’oci o negoci, consulta’m condicions per aquesta opció.

MADRID

En aquesta ciutat no disposo de masmorra pròpia. Normalment llogo un apartament privat on realitzo algunes sessions en les que no cal una gran infraestructura, però segons quines pràctiques planifiquem fer, triaré algun d’aquests llocs:

ROSAS NEGRAS (📌CONCEPCIÓN)

http://rosasnegrasbdsm.com/

DEMONIA ESTUDIO (📌DELICIAS)

DEMONIA`STUDIO

Si estàs allotjat a un hotel podem realitzar la sessió allà. Així mateix, pots reservar una habitació per hores a qualsevol dels següents llocs:

https://www.byhours.com

http://www.luxtal.es

També realitzo desplaçaments a qualsevol ciutat d’Europa i acompanyament a viatges d’oci o negoci, consulta’m condicions per aquesta opció.

Deja un comentario